NIEUW: Supplementen bij Infyzo!

Sinds kort kunnen patiënten producten bij ons kopen, zoals supplementen of vitaminepreparaten maar bijvoorbeeld ook Bama hakjes en stuitkussens. We hebben voor deze stap gekozen om een aantal redenen:

  • Service. Er komen steeds meer voedingssupplementen op de markt. Patiënten die een advies meekregen voor de aanschaf van een product, zagen soms door de bomen het bos niet meer. Steeds vaker vroegen klanten of wij de supplementen niet zelf konden leveren. Dit stukje service willen we op deze manier graag bieden.
  • Kwaliteit. Het ene product is het andere niet. Sommige supplementen bevatten ingrediënten waar wij met onze ervaring als integrale fysiotherapeuten niet achter staan. Door zelf een selectie samen te stellen, kunnen we producten leveren die helemaal voldoen aan onze eisen. Dat heeft een positieve invloed op de kwaliteit van onze behandelingen, waarbij we ernaar streven om patiënten binnen 4 tot 6 behandelingen klachtenvrij te krijgen.

 

Uitsluitend de beste merken

Bij Infyzo staan de kernwaarden gezondheid, eerlijkheid, duurzaamheid en kwaliteit op de voorgrond. Alleen de merken waar wij volledig achter staan, worden toegevoegd aan ons assortiment. Dat zijn onder andere Essential Organics, Energetica Natura, Metagenics, Heel en VitOrtho. De supplementen van deze fabrikanten bevatten bijvoorbeeld geen gluten of bepaalde e-nummers. Ook zijn ze stuk voor stuk getest binnen onze SET-methode®.

 

Een product dat bij je past

We hebben het assortiment zo samengesteld dat er ook qua prijs een goede variatie is. Daardoor zijn de producten voor iedereen betaalbaar. Uiteraard proberen we de productenlijn steeds verder aan te vullen of te verbeteren aan de hand van de nieuwste ontwikkelingen en inzichten. We doen dat uiterst zorgvuldig, zodat we de kwaliteit van de producten kunnen blijven garanderen.

De therapeut adviseert welk supplement het beste bij jouw behandeling past. Bovendien krijg je een duidelijke informatiekaart mee waarop de werking en het gebruik van het supplement wordt uitgelegd.

Heb je nog vragen, neem dan gerust nog even contact met ons op!

 

 

Team Infyzo

Infyzo Best

Adres

Zonnewende 145
5683 AB Best

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8:00u tot 17:00u (tot 20:00u op afspraak)

Team

Partners

Infyzo Echt

Adres

Thaalpad 33-35
6102 EH Echt

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8:00u tot 17:00u (tot 20:00u op afspraak)

Team

Partners

Infyzo Hoensbroek

Adres

Jeugrubbenweg 20
6413 DH Hoensbroek (Viking Gym)

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8:00u tot 17:00u (tot 20:00u op afspraak)

Team

Partners

Infyzo Voerendaal

Adres

Heerlerweg 7A
6367 AA Voerendaal

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8:00u tot 17:00u (tot 20:00u op afspraak)

Team

Partners

Rick Jetten

BIG 89063708804

Rick is fysiotherapeut sinds 2002. Van 2002 tot 2005 ervaring opgedaan in Duitsland als fysio- en bedrijfstherapeut, waarna hij in 2005 naar Nederland is teruggekomen.

Van 2005 tot 2007 werkzaam geweest als eerste lijns  fysio-, sporttherapeut  en bedrijfsleider in een fysiotfitnesscentrum in Maasbracht. In 2007 begonnen als zelfstandig praktijkeigenaar in een maatschap in Bocholtz. In december 2013 heeft hij de praktijk in Voerendaal overgenomen van Frans Héman en zijn vrouw Marja.

Als fysiotherapeut staat Rick gedreven, bekwaam en sociaal in zijn vak. Door zijn ruime kijk op zaken en zijn gedreven karakter probeert hij door goede informatie over de klachten te geven, de patiënt inzichtelijk te maken waar de oorzaak ligt en hoe deze op lange termijn, of zelfs voor altijd valt te voorkomen.

Op deze manier probeert hij samen met de patiënt, de klachten zo doelgericht mogelijk te behandelen. Mede door zijn ruime ervaring in de Applied Kinesiologie zijn er al goede resultaten behaald. Deze methodiek beschrijft de functionele neurologische en biomechanische achtergrond van klachten. Door de doelgerichtheid van de behandelwijze en advisering voor langere termijn kunt u SNEL functioneren zonder klachten.

Opleiding

Cursussen

2016
2015
2014
2013
2012
2011
Infyzo draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders