LPG Endermologie®

LPG Endermologie® is een intensieve massage met een apparaat dat de huid via zuiging omhoog haalt en afrolt. Deze vorm van masseren wordt vaak gebruikt voor oedeemtherapie.

Heb je direct een fysiotherapeut nodig?

Als je een klacht hebt, bel ons dan voor een afspraak! Vaak kun je dezelfde dag nog bij ons terecht.

Geen extra kosten voor LPG
De LPG Endermologie® apparatuur wordt gebruikt ter ondersteuning bij een behandeling Fysiotherapie of Oedeem therapie. Hier zijn naast de normale behandelingskosten geen extra kosten aan verbonden.

Hoe werkt LPG Endermologie®

LPG Endermologie® is een intensieve massage met een apparaat dat de huid via zuiging omhoog haalt en afrolt. Hierdoor worden zowel de huid als het onderhuids bindweefsel stevig gemasseerd. Deze vorm van masseren stimuleert de bloed- en lymfecirculatie, verbetert de toevoer van zuurstof en de afvoer van afvalstoffen.

LPG is eigenlijk ontwikkeld voor huidtherapeuten om cellulitis te behandelen. In de praktijk gebruiken we de LPG om het oedeem, dat eerst soepel wordt gemaakt middels Deep Oscillation®, in het lichaam af te voeren. Hiermee wordt ook dieper oedeem behandeld voor een optimaal behandelresultaat.

Behandeling LPG Endermologie®

LPG wordt ook gebruikt om littekens te mobiliseren. Door de combinatie Deep Oscillation® en LPG genezen littekens beter. Door de zuigende kracht van LPG kan het onderliggend weefsel beter worden gelift en het bevordert hiermee de nieuwe cel aanmaak. LPG wordt fijner ervaren dan Cupping. Door de zuigende en rollende werking kun je LPG ook toepassen om vastzittend bindweefsel los te maken of om bindweefsel te masseren.

Zo werkt het

Oedeemtherapie bij Infyzo

1. Kennismaking

De oedeemtherapeut leert je kennen, bespreekt je klachten en medische voorgeschiedenis. Daarna zal een lichamelijk onderzoek worden uitgevoerd om de oorzaak van je klachten te achterhalen en in kaart te brengen.

2. Behandelplan

Samen stellen jullie een behandelplan op, gericht op het verbeteren van je positieve gezondheid en het herstellen van je klachten.

3. Behandeling

De oedeemtherapeut start met de uitvoering van het behandelplan, met therapieën en adviezen gericht op het algehele bewegingsapparaat.

4. Duurzaam resultaat

Het behandelplan wordt toegepast voor resultaten op de lange termijn, met de focus en advies op preventie en het behouden van eigen regie over je gezondheid.

Locaties met LPG Endermologie®

Online afspraak maken

Maak vandaag nog een afspraak bij Infyzo

Met minimale wachttijden ben je altijd snel geholpen. 

Infyzo Best

Adres

Zonnewende 145
5683 AB Best

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8:00u tot 17:00u (tot 20:00u op afspraak)

Team

Partners

Infyzo Echt

Adres

Thaalpad 33-35
6102 EH Echt

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8:00u tot 17:00u (tot 20:00u op afspraak)

Team

Partners

Infyzo Hoensbroek

Adres

Jeugrubbenweg 20
6413 DH Hoensbroek (Viking Gym)

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8:00u tot 17:00u (tot 20:00u op afspraak)

Team

Partners

Infyzo Voerendaal

Adres

Heerlerweg 7A
6367 AA Voerendaal

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8:00u tot 17:00u (tot 20:00u op afspraak)

Team

Partners

Rick Jetten

BIG 89063708804

Rick is fysiotherapeut sinds 2002. Van 2002 tot 2005 ervaring opgedaan in Duitsland als fysio- en bedrijfstherapeut, waarna hij in 2005 naar Nederland is teruggekomen.

Van 2005 tot 2007 werkzaam geweest als eerste lijns  fysio-, sporttherapeut  en bedrijfsleider in een fysiotfitnesscentrum in Maasbracht. In 2007 begonnen als zelfstandig praktijkeigenaar in een maatschap in Bocholtz. In december 2013 heeft hij de praktijk in Voerendaal overgenomen van Frans Héman en zijn vrouw Marja.

Als fysiotherapeut staat Rick gedreven, bekwaam en sociaal in zijn vak. Door zijn ruime kijk op zaken en zijn gedreven karakter probeert hij door goede informatie over de klachten te geven, de patiënt inzichtelijk te maken waar de oorzaak ligt en hoe deze op lange termijn, of zelfs voor altijd valt te voorkomen.

Op deze manier probeert hij samen met de patiënt, de klachten zo doelgericht mogelijk te behandelen. Mede door zijn ruime ervaring in de Applied Kinesiologie zijn er al goede resultaten behaald. Deze methodiek beschrijft de functionele neurologische en biomechanische achtergrond van klachten. Door de doelgerichtheid van de behandelwijze en advisering voor langere termijn kunt u SNEL functioneren zonder klachten.

Opleiding

Cursussen

2016
2015
2014
2013
2012
2011
Infyzo draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders