Multi Scan Pro

De Multi Scan Pro stelt ons in staat om snel, eenvoudig en betrouwbaar je functionele gezondheidsstatus te meten. Meten is weten!

Heb je direct een scan nodig?

Als je een klacht hebt, bel ons dan voor een afspraak! Vaak kun je dezelfde dag nog bij ons terecht.

Tarieven
Een consult met de de Multi Scan Pro kost €150, deze prijs is van toepassing op één consult van een uur.

Naast de scan met de Multi Scan Pro, omvat het traject ook behandelingen door een SET-therapeut. Infyzo heeft contracten afgesloten met alle zorgverzekeraars (m.u.v. Just) waarin de vergoeding is geregeld. Dat betekent dat wij rechtstreeks kunnen declareren bij de zorgverzekeraars. Wanneer je geen recht (meer) hebt op vergoeding vanuit de aanvullende verzekering, komen de behandelingen voor eigen rekening. De tarieven voor de verschillende soorten behandelingen vind je in het tarievenoverzicht.

Wat doet de Multi Scan Pro?

De Multi Scan Pro is een innovatief en geavanceerd meetinstrument dat een diepgaand inzicht biedt in je functionele gezondheidsstatus. Met behulp van geavanceerde technologieën en wetenschappelijke methoden wordt een uitgebreide analyse uitgevoerd, waardoor je een integraal beeld krijgt van je gezondheid.

Dit geavanceerde apparaat maakt gebruik van diverse meetmethoden, waaronder bio-elektrische impedantieanalyse (BIA), hartslagvariabiliteit (HRV) en segmentele analyse. Door deze verschillende benaderingen te combineren, biedt de Multi Scan Pro een nauwkeurige en gedetailleerde evaluatie van verschillende aspecten van je gezondheid, waaronder:

 • Levensstijl
 • Voeding en suppletie
 • Orgaanfuncties
 • Hart en bloedvaten
 • Wervelkolom
 • Lymfesysteem
 • Biochemie
 • Neurotransmitters
 • Mentale en hormonale gezondheid
 • Sport en beweging
 • Vermoeidheid en overbelasting
 • Stress en burn-out
 • Depressies

De rol van de Multi Scan Pro bij gezondheidsoptimalisatie

Een van de belangrijkste voordelen van de Multi Scan Pro is de snelheid en eenvoud waarmee de metingen worden uitgevoerd. In slechts enkele minuten kan het apparaat essentiële informatie verzamelen over onder andere je lichaamssamenstelling, voedingsstatus, stressniveaus en algehele gezondheidstoestand. Dit maakt het een waardevol instrument voor zowel individuen die hun gezondheid willen optimaliseren als voor professionals in de gezondheidszorg die hun cliënten willen ondersteunen bij het bereiken van hun gezondheidsdoelen.

Door regelmatig gebruik te maken van de Multi Scan Pro, kun je veranderingen in je gezondheid volgen en indien nodig aanpassingen maken in je levensstijl, voeding of trainingsprogramma. Bovendien kan het apparaat worden ingezet als preventief screeningsinstrument, waardoor potentiële gezondheidsproblemen in een vroeg stadium kunnen worden opgespoord.

Zo werkt het

Multi Scan Pro bij Infyzo

1. Scan

Door het gebruik van geavanceerde technologieën en wetenschappelijke methoden, wordt met de Multi Scan Pro een grondige analyse uitgevoerd om een volledig beeld van je gezondheid te verkrijgen.

2. SET-behandelingen

De SET-therapeut start met de uitvoering van het behandelplan, met therapieën en adviezen gebaseerd op de uitkomst van de Multi Scan Pro.

3. Supplementen

Naast de SET-behandelingen kan aanvullend advies worden verstrekt over het gebruik van specifieke supplementen ter ondersteuning van het behandelplan, gebaseerd op de uitkomst van de Multi Scan Pro.

4. Scan

Het traject wordt afgesloten met een eindscan met de Multi Scan Pro, waarmee wordt vergeleken hoe de behandelingen (en supplementen) hebben bijgedragen aan verbeteringen ten opzichte van de initiële scanresultaten.

Locaties met de Multi Scan Pro

Online afspraak maken

Maak vandaag nog een afspraak bij Infyzo

Met minimale wachttijden ben je altijd snel geholpen. 

Infyzo Best

Adres

Zonnewende 145
5683 AB Best

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8:00u tot 17:00u (tot 20:00u op afspraak)

Team

Partners

Infyzo Echt

Adres

Thaalpad 33-35
6102 EH Echt

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8:00u tot 17:00u (tot 20:00u op afspraak)

Team

Partners

Infyzo Hoensbroek

Adres

Jeugrubbenweg 20
6413 DH Hoensbroek (Viking Gym)

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8:00u tot 17:00u (tot 20:00u op afspraak)

Team

Partners

Infyzo Voerendaal

Adres

Heerlerweg 7A
6367 AA Voerendaal

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8:00u tot 17:00u (tot 20:00u op afspraak)

Team

Partners

Rick Jetten

BIG 89063708804

Rick is fysiotherapeut sinds 2002. Van 2002 tot 2005 ervaring opgedaan in Duitsland als fysio- en bedrijfstherapeut, waarna hij in 2005 naar Nederland is teruggekomen.

Van 2005 tot 2007 werkzaam geweest als eerste lijns  fysio-, sporttherapeut  en bedrijfsleider in een fysiotfitnesscentrum in Maasbracht. In 2007 begonnen als zelfstandig praktijkeigenaar in een maatschap in Bocholtz. In december 2013 heeft hij de praktijk in Voerendaal overgenomen van Frans Héman en zijn vrouw Marja.

Als fysiotherapeut staat Rick gedreven, bekwaam en sociaal in zijn vak. Door zijn ruime kijk op zaken en zijn gedreven karakter probeert hij door goede informatie over de klachten te geven, de patiënt inzichtelijk te maken waar de oorzaak ligt en hoe deze op lange termijn, of zelfs voor altijd valt te voorkomen.

Op deze manier probeert hij samen met de patiënt, de klachten zo doelgericht mogelijk te behandelen. Mede door zijn ruime ervaring in de Applied Kinesiologie zijn er al goede resultaten behaald. Deze methodiek beschrijft de functionele neurologische en biomechanische achtergrond van klachten. Door de doelgerichtheid van de behandelwijze en advisering voor langere termijn kunt u SNEL functioneren zonder klachten.

Opleiding

Cursussen

2016
2015
2014
2013
2012
2011
Infyzo draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders