Echografie

Bij Infyzo maken we gebruik van de nieuwste en meest geavanceerde echografie-apparatuur.

Heb je direct een echo nodig?

Als je een klacht hebt, bel ons dan voor een afspraak! Vaak kun je dezelfde dag nog bij ons terecht.

Geen extra kosten voor Echografie
Echografie is onderdeel van een behandeling fysiotherapie. In dat geval wordt de Echografie als onderdeel van een zitting fysiotherapie in rekening gebracht.

Echografie onderzoek

Bij Infyzo maken we gebruik van echografie, een geavanceerde techniek waarbij geluidsgolven veilig door het lichaam worden gestuurd met behulp van een echografie apparaat. Deze methode is volkomen veilig en pijnloos, en stelt ons in staat om gedetailleerde beelden van het inwendige lichaam te verkrijgen.

Onze speciaal opgeleide fysiotherapeuten bij Infyzo zijn deskundig in het uitlezen en interpreteren van echografische beelden. Tijdens je afspraak beoordeelt de fysiotherapeut het echografisch onderzoek direct. In de meeste gevallen kan je zelfs meekijken op het scherm terwijl de echo gemaakt wordt. De duur van een echo-onderzoek varieert van 5 tot 20 minuten, afhankelijk van het specifieke gebied dat onderzocht wordt.

Voordelen van echografie bij Infyzo

Bij Infyzo kan je vertrouwen op echografie als een waardevol diagnostisch instrument voor jouw herstel. Onze fysiotherapeut zorgt ervoor dat jij je op je gemak voelt en staat klaar om jouw vragen te beantwoorden. 

  • Echografie is een veilige, gemakkelijke en pijnloze onderzoeksmethode.
  • Het kan dynamisch worden uitgevoerd, zelfs tijdens bewegingen die pijnlijk zijn.
  • Het biedt een snelle manier om de aard en oorzaak van je klachten in beeld te brengen, waardoor direct met de behandeling kan worden gestart.
  • Als aanvullend echografisch onderzoek nodig is, kan je direct bij Infyzo terecht.
  • De resultaten van het echografisch onderzoek helpen bij het stellen van een nauwkeurige diagnose, die als basis dient voor jouw persoonlijke behandelplan.
  • Indien nodig kan het onderzoek gemakkelijk herhaald worden.
  • Tijdens het behandeltraject kan er ook tussentijds een echografisch onderzoek worden uitgevoerd om de voortgang van jouw herstel te evalueren.
  • Indien nodig kan de fysiotherapeut jou op basis van de echoresultaten gericht doorverwijzen naar een arts of specialist.

Zo werkt het

Echografie bij Infyzo

1. Kennismaking

De Fysiotherapeut leert je kennen, bespreekt je klachten, medische voorgeschiedenis en de reden voor het uitvoeren van de echografie.

2. Behandelplan

Samen stellen jullie een behandelplan op, gericht op het doel van de scan. 

3. Behandeling

De fysiotherapeut voert volgens protocol de handelingen uit en plaatst de echografiesonde op je huid. De sonde zendt geluidsgolven uit die weerkaatsen op de weefsels in je lichaam. Je kijkt real-time mee met de fysiotherapeut. 

4. Duurzaam resultaat

De fysiotherapeut bespreekt de resultaten van de echografie, en neemt de resultaten mee in het behandelplan gericht op het behouden van eigen regie over je gezondheid. 

Locaties met Echografie

Online afspraak maken

Maak vandaag nog een afspraak bij Infyzo

Zet de eerste stap naar jouw herstel.

Infyzo Best

Adres

Zonnewende 145
5683 AB Best

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8:00u tot 17:00u (tot 20:00u op afspraak)

Team

Partners

Infyzo Echt

Adres

Thaalpad 33-35
6102 EH Echt

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8:00u tot 17:00u (tot 20:00u op afspraak)

Team

Partners

Infyzo Hoensbroek

Adres

Jeugrubbenweg 20
6413 DH Hoensbroek (Viking Gym)

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8:00u tot 17:00u (tot 20:00u op afspraak)

Team

Partners

Infyzo Voerendaal

Adres

Heerlerweg 7A
6367 AA Voerendaal

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8:00u tot 17:00u (tot 20:00u op afspraak)

Team

Partners

Rick Jetten

BIG 89063708804

Rick is fysiotherapeut sinds 2002. Van 2002 tot 2005 ervaring opgedaan in Duitsland als fysio- en bedrijfstherapeut, waarna hij in 2005 naar Nederland is teruggekomen.

Van 2005 tot 2007 werkzaam geweest als eerste lijns  fysio-, sporttherapeut  en bedrijfsleider in een fysiotfitnesscentrum in Maasbracht. In 2007 begonnen als zelfstandig praktijkeigenaar in een maatschap in Bocholtz. In december 2013 heeft hij de praktijk in Voerendaal overgenomen van Frans Héman en zijn vrouw Marja.

Als fysiotherapeut staat Rick gedreven, bekwaam en sociaal in zijn vak. Door zijn ruime kijk op zaken en zijn gedreven karakter probeert hij door goede informatie over de klachten te geven, de patiënt inzichtelijk te maken waar de oorzaak ligt en hoe deze op lange termijn, of zelfs voor altijd valt te voorkomen.

Op deze manier probeert hij samen met de patiënt, de klachten zo doelgericht mogelijk te behandelen. Mede door zijn ruime ervaring in de Applied Kinesiologie zijn er al goede resultaten behaald. Deze methodiek beschrijft de functionele neurologische en biomechanische achtergrond van klachten. Door de doelgerichtheid van de behandelwijze en advisering voor langere termijn kunt u SNEL functioneren zonder klachten.

Opleiding

Cursussen

2016
2015
2014
2013
2012
2011
Infyzo draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders