Over ons

Infyzo

Klachtenvrij worden met de focus op een duurzaam resultaat!

Onze missie

Het duurzaam verbeteren van de gezondheid van mensen op korte en lange termijn. Dit door zowel preventief als curatief te informeren en de oorzaak van klachten doeltreffend te diagnosticeren en weg te nemen.

Onze visie

Infyzo is verbonden, geaccepteerd en een toegankelijk gezondheidsconcept voor iedereen.

Professioneel gedreven team

Een succesvolle praktijk met een professioneel gedreven vast team van 25 therapeuten en 9 backoffice medewerkers. We beschikken over vijf fysiotherapie praktijk locaties in Voerendaal, Nuth, Hoensbroek, Echt en Best.

Onze fysiotherapeuten zijn allemaal thuis in de unieke SET-methodeⓇ en daarnaast gespecialiseerd in verschillende disciplines. Je kunt bij ons terecht met allerlei lichamelijke klachten of functioneringsproblemen.

Onze unieke aanpak

Infyzo heeft een unieke behandelmethode ontwikkeld waarbij we kijken naar de oorzaak van jouw klachten. Dit doen we door fysiotherapie te combineren met spiertesten om uit te zoeken waar en waarom het lichaam uit balans is geraakt. Onze adviezen en behandelingen zijn er vervolgens op gericht om die balans opnieuw te herstellen. We werken en denken van binnen naar buiten. Pas als je van binnen goed functioneert, kan de buitenkant optimaal werken! Dat is kenmerkend voor Infyzo en de effectiviteit van de behandelingen. De resultaten zijn verbluffend en duurzaam.

Binnen 4 tot 6 behandelingen klachtenvrij

Maar liefst 60% tot 70% van alle patiënten zijn binnen 4 tot 6 behandelingen klachtenvrij. Juist door fysiotherapie te combineren met spiertesten, helpen we veel meer mensen en zijn de resultaten indrukwekkend. Het succes zit hem in de door Infyzo ontwikkelde unieke manier van werken met zelf ontwikkelde protocollen. Het werken van binnen naar buiten.

Iedereen is welkom!

De geweldige resultaten die het team met hun manier van behandelen boekt, gaan als een lopend vuurtje rond. De succesvolle behandelingen overschrijden zelfs de Nederlandse grenzen. Zo trekt de praktijk patiënten uit België, Duitsland, Frankrijk, Engeland, Italië, Spanje, Griekenland en Marokko. De praktijk is, met name door haar bijzondere en deskundige behandelmethoden, inmiddels tot ver buiten de regio een begrip. Wij geven onze patiënten de persoonlijke aandacht die ze verdienen. En staan steeds klaar met een luisterend oor.

Er komen patiënten in alle leeftijdscategorieën met uiteenlopende klachten naar de praktijk. Van pasgeboren baby’s tot hoogbejaarden. De grootste groep ligt tussen de 15 jaar en 65 jaar, maar iedereen is welkom bij Infyzo!

8000 +
Mensen gingen je dit jaar voor
0 +
Jaar ervaring

Meer dan 45.000+ klanten gingen je voor

Online afspraak maken

Maak vandaag nog een afspraak bij Infyzo

Met minimale wachttijden ben je altijd snel geholpen. 

Infyzo Best

Adres

Zonnewende 145
5683 AB Best

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8:00u tot 17:00u (tot 20:00u op afspraak)

Team

Partners

Infyzo Echt

Adres

Thaalpad 33-35
6102 EH Echt

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8:00u tot 17:00u (tot 20:00u op afspraak)

Team

Partners

Infyzo Hoensbroek

Adres

Jeugrubbenweg 20
6413 DH Hoensbroek (Viking Gym)

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8:00u tot 17:00u (tot 20:00u op afspraak)

Team

Partners

Infyzo Voerendaal

Adres

Heerlerweg 7A
6367 AA Voerendaal

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8:00u tot 17:00u (tot 20:00u op afspraak)

Team

Partners

Rick Jetten

BIG 89063708804

Rick is fysiotherapeut sinds 2002. Van 2002 tot 2005 ervaring opgedaan in Duitsland als fysio- en bedrijfstherapeut, waarna hij in 2005 naar Nederland is teruggekomen.

Van 2005 tot 2007 werkzaam geweest als eerste lijns  fysio-, sporttherapeut  en bedrijfsleider in een fysiotfitnesscentrum in Maasbracht. In 2007 begonnen als zelfstandig praktijkeigenaar in een maatschap in Bocholtz. In december 2013 heeft hij de praktijk in Voerendaal overgenomen van Frans Héman en zijn vrouw Marja.

Als fysiotherapeut staat Rick gedreven, bekwaam en sociaal in zijn vak. Door zijn ruime kijk op zaken en zijn gedreven karakter probeert hij door goede informatie over de klachten te geven, de patiënt inzichtelijk te maken waar de oorzaak ligt en hoe deze op lange termijn, of zelfs voor altijd valt te voorkomen.

Op deze manier probeert hij samen met de patiënt, de klachten zo doelgericht mogelijk te behandelen. Mede door zijn ruime ervaring in de Applied Kinesiologie zijn er al goede resultaten behaald. Deze methodiek beschrijft de functionele neurologische en biomechanische achtergrond van klachten. Door de doelgerichtheid van de behandelwijze en advisering voor langere termijn kunt u SNEL functioneren zonder klachten.

Opleiding

Cursussen

2016
2015
2014
2013
2012
2011
Infyzo draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders