Bioresonantie

Bio-energetica gaat uit van energetische stromen en trillingen in het lichaam. Bij een verstoring kunnen de trillingen ontregeld worden waardoor er blokkades ontstaan, die voor klachten kunnen zorgen.

Heb je direct een therapeut nodig?

Bioresonantie is gebaseerd op Bio-energetica. Bij een gezond lichaam zullen deze trillingen ongestoord hun werk doen en het lichaam in balans houden. Maar bij een verstoring door welke oorzaak dan ook, kunnen de trillingen ontregeld worden waardoor er blokkades ontstaan, die voor klachten kunnen zorgen. Als de blokkade lang duurt en niet wordt opgelost, verdiept het zich en is er een grotere kans op ziekte.

Als je een klacht hebt, bel ons dan voor een afspraak! Vaak kun je dezelfde dag nog bij ons terecht.

Vergoeding bioresonantie 
Bioresonantie therapie wordt niet door alle verzekeraars vergoed. Het is belangrijk om contact op te nemen met je eigen zorgverzekeraar om te controleren of jouw specifieke verzekering bioresonantie therapie vergoedt. Sommige verzekeraars bieden aanvullende pakketten waarin alternatieve geneeswijzen zoals bioresonantie therapie worden vergoed. 

Bio-energetisch veld

Elk mens heeft een bio-energetisch veld in en om het lichaam. Energie is onzichtbaar en bioresonantie heeft het vermogen om dit te vertalen naar zichtbare informatie. Energie uit zich in frequenties en golfpatronen, die voor veel mensen mysterieus lijken, want je kunt ze niet zien. Om een voorbeeld te geven hoe dat kan werken nemen we een spons waar water op gegoten wordt. Eerst neemt de spons het water op, maar na een tijdje lekt het water door de spons heen. De cellen van een lichaam zijn net als sponzen. Zij houden naast water ook energie vast. Gezonde cellen kunnen meer energie vasthouden dan ongezonde cellen. Door het meten van de tijd die nodig is om energie door de cellen te sturen, kun je vaststellen of cellen gezond zijn, leeg of gestrest. Cellen in het lichaam zijn altijd bezig met energie-uitwisseling: als een soort pomp die in- en uitpompt. Deze beweging van energie is een cyclus van vullen en loslaten, bij een natuurlijke en gezonde organisatie van het lichaam heeft het karakteristieke frequenties.

Blokkades opsporen

De behandeling is erop gericht blokkades op te sporen, het lichaam te ontgiften, het herstellen van de darmflora, het bevorderen van de spijsvertering, het in balans brengen van het immuunsysteem, het testen van alles wat het lichaam belast en te zoeken wat het lichaam nodig heeft om weer in balans te komen. Er worden individuele testen gedaan om uit te zoeken wat de ziekmakende verstoringen zijn in het lichaam en daarnaast worden er testen gedaan op voedings-intoleranties, vitamines, mineralen, hormoonspiegels en meer. Deze holistische aanpak richt zich op het activeren van het zelf genezend vermogen.

Homeopathische remedie

Na de behandeling worden de frequenties overgezet op een homeopathische remedie, die gemaakt wordt op basis van individuele frequenties die nodig zijn om het immuunsysteem te herstellen en in balans te brengen. De remedie is op basis van water en alcohol en bevat balancerende frequenties die voor iedereen weer verschillend zijn. Gedurende een aantal weken dienen de druppels 2x per dag ingenomen te worden. 

Water is een informatiedrager en heeft een geheugen. Je hoeft je geen zorgen te maken over het percentage alcohol. De hoeveelheid alcohol, die je met de druppeltjes binnenkrijgt, is zeer gering: 6 druppeltjes komen overeen met ca. 0,3 ml. 

Je hoeft je geen zorgen te maken over de hoeveelheid alcohol, ook zwangere vrouwen en kinderen niet, want in de natuur komt alcohol gewoon als bestanddeel voor in vrijwel alles wat suikers bevat, dus zelfs ook in ons bloed en darmen. De hoeveelheid alcohol, die je met de druppeltjes binnenkrijgt, is zeer gering: 6 druppeltjes komen overeen met ca. 0,3 ml. Zo’n druppeltje bestaat gewoonlijk uit nog geen 20% alcohol, dus dat is minder dan 0,06 ml alcohol. Een borrelglas is ca. 25 ml en in een borrel met 20% alcohol zit 5 ml alcohol. Dat is dus bijna 17 keer meer dan de hoeveelheid alcohol in zes druppeltjes (102 druppeltjes) dan bij zo’n alcoholisch drankje. In vruchtensap zit gemiddeld circa 0,1% alcohol, dat betekent dat in een glas sap van 250 ml circa 0,25 ml alcohol kan zitten, qua hoeveelheid dus ongeveer 4,17 keer meer dan in de druppeltjes van 20% (25 druppeltjes). 

Bij welke klachten is deze behandeling zinvol?

De behandeling is zinvol bij tal van klachten:

 • AD(H)D
 • Gewrichtsklachten
 • Allergieën
 • Hoofdpijn/Migraine
 • Astma
 • Huidklachten
 • Bijwerkingen van medicijnen
 • Ontstekingen
 • Bronchitis
 • Overspannenheid
 • Burn-out of stress klachten
 • Schimmelinfecties, onder meer candida
 • Detox; nicotine, alcohol, drugs
 • Vermoeidheid
 • Eczeem
 • Voedselovergevoeligheden
 • Gewichtsproblemen
 • Zwaarmoedigheid
 •  

Zo werkt het

Bioresonantie therapie bij Infyzo

1. Kennismaking

De gezondheidstherapeut leert je kennen, bespreekt je klachten en medische voorgeschiedenis. Daarna zal het bioresonantie onderzoek worden uitgevoerd om de oorzaak van je klachten te achterhalen en in kaart te brengen.

2. Behandelplan

Samen stellen jullie een behandelplan op, gericht op het verbeteren van je positieve gezondheid en het herstellen van je klachten.

3. Behandeling

De gezondheidstherapeut start met de uitvoering van het behandelplan, met therapieën en adviezen gericht op jouw positieve gezondheid. 

4. Duurzaam resultaat

Het behandelplan wordt toegepast voor resultaten op de lange termijn, met de focus en advies op preventie en het behouden van eigen regie over je gezondheid.

Altijd binnen bereik

Onze vestigingen

Online afspraak maken

Maak vandaag nog een afspraak bij Infyzo

Met minimale wachttijden ben je altijd snel geholpen. 

Infyzo Best

Adres

Zonnewende 145
5683 AB Best

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8:00u tot 17:00u (tot 20:00u op afspraak)

Team

Partners

Infyzo Echt

Adres

Thaalpad 33-35
6102 EH Echt

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8:00u tot 17:00u (tot 20:00u op afspraak)

Team

Partners

Infyzo Hoensbroek

Adres

Jeugrubbenweg 20
6413 DH Hoensbroek (Viking Gym)

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8:00u tot 17:00u (tot 20:00u op afspraak)

Team

Partners

Infyzo Voerendaal

Adres

Heerlerweg 7A
6367 AA Voerendaal

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8:00u tot 17:00u (tot 20:00u op afspraak)

Team

Partners

Rick Jetten

BIG 89063708804

Rick is fysiotherapeut sinds 2002. Van 2002 tot 2005 ervaring opgedaan in Duitsland als fysio- en bedrijfstherapeut, waarna hij in 2005 naar Nederland is teruggekomen.

Van 2005 tot 2007 werkzaam geweest als eerste lijns  fysio-, sporttherapeut  en bedrijfsleider in een fysiotfitnesscentrum in Maasbracht. In 2007 begonnen als zelfstandig praktijkeigenaar in een maatschap in Bocholtz. In december 2013 heeft hij de praktijk in Voerendaal overgenomen van Frans Héman en zijn vrouw Marja.

Als fysiotherapeut staat Rick gedreven, bekwaam en sociaal in zijn vak. Door zijn ruime kijk op zaken en zijn gedreven karakter probeert hij door goede informatie over de klachten te geven, de patiënt inzichtelijk te maken waar de oorzaak ligt en hoe deze op lange termijn, of zelfs voor altijd valt te voorkomen.

Op deze manier probeert hij samen met de patiënt, de klachten zo doelgericht mogelijk te behandelen. Mede door zijn ruime ervaring in de Applied Kinesiologie zijn er al goede resultaten behaald. Deze methodiek beschrijft de functionele neurologische en biomechanische achtergrond van klachten. Door de doelgerichtheid van de behandelwijze en advisering voor langere termijn kunt u SNEL functioneren zonder klachten.

Opleiding

Cursussen

2016
2015
2014
2013
2012
2011
Infyzo draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders