Leefstijlcoaching en voedingsadvies

Wij inventariseren met behulp van onze voedingsanamnese je voeding, voedingsgewoontes, leefomstandigheden, dagelijkse indeling van werk, school en sport. Vervolgens wordt er een voedingsadvies opgesteld.

Heb je direct een voedingsdeskundige nodig?

Als je een klacht hebt, bel ons dan voor een afspraak! Vaak kun je dezelfde dag nog bij ons terecht.

Rechtstreeks declareren
Infyzo heeft contracten afgesloten met alle zorgverzekeraars (m.u.v. Just) waarin de vergoeding is geregeld. Dat betekent dat wij rechtstreeks kunnen declareren bij de zorgverzekeraars. Wanneer je geen recht (meer) hebt op vergoeding vanuit de aanvullende verzekering, komen de behandelingen voor eigen rekening. De tarieven voor de verschillende soorten behandelingen vind je in het tarievenoverzicht.

Waarom coaching in leefstijl en voeding?

Voedingsadvies en leefstijlcoaching zijn essentieel voor het bevorderen van een gezonde levensstijl. Deze vormen van begeleiding richten zich niet alleen op wat je eet, maar ook op je algehele leefstijl, waaronder slaappatronen, stressmanagement en lichaamsbeweging. Door professioneel advies in te winnen, kun je leren hoe je voedingskeuzes kunt optimaliseren, gezonde gewoonten kunt ontwikkelen en jezelf kunt motiveren om duurzame veranderingen aan te brengen die bijdragen aan een verbeterde algehele gezondheid en welzijn.

Voedingsadvies

Voedingsadvies kan cruciaal zijn voor het verbeteren van je algehele gezondheid en welzijn. Een deskundige kan je helpen bij het identificeren van voedingspatronen die mogelijk niet optimaal zijn en suggesties bieden voor het verbeteren van je dieet. Door voedingsadvies in te winnen, kun je leren welke voedingsmiddelen je energie kunnen verhogen, je immuunsysteem kunnen versterken en je helpen bij het bereiken van je gezondheidsdoelen, of dat nu gewichtsverlies, spieropbouw of algemeen welzijn is.

Zo werkt het

Leefstijl- en voedingscoaching bij Infyzo

1. Kennismaking

De deskundige leert je kennen, bespreekt je klachten en wensen. Daarna zal een onderzoek worden uitgevoerd om je leefstijl- en voedingsgewoonten in kaart te brengen.

2. Behandelplan

Samen stellen jullie een behandelplan op, gericht op het verbeteren van je positieve gezondheid.

3. Behandeling

De deskundige start met de uitvoering van het behandelplan, met therapieën en adviezen gericht op de algehele gezondheid en welzijn.

4. Duurzaam resultaat

Het behandelplan wordt toegepast voor resultaten op de lange termijn, met de focus en advies op preventie en het behouden van eigen regie over je gezondheid.

Altijd binnen bereik

Onze vestigingen

Online afspraak maken

Maak vandaag nog een afspraak bij Infyzo

Met minimale wachttijden ben je altijd snel geholpen. 

Infyzo Best

Adres

Zonnewende 145
5683 AB Best

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8:00u tot 17:00u (tot 20:00u op afspraak)

Team

Partners

Infyzo Echt

Adres

Thaalpad 33-35
6102 EH Echt

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8:00u tot 17:00u (tot 20:00u op afspraak)

Team

Partners

Infyzo Hoensbroek

Adres

Jeugrubbenweg 20
6413 DH Hoensbroek (Viking Gym)

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8:00u tot 17:00u (tot 20:00u op afspraak)

Team

Partners

Infyzo Voerendaal

Adres

Heerlerweg 7A
6367 AA Voerendaal

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8:00u tot 17:00u (tot 20:00u op afspraak)

Team

Partners

Rick Jetten

BIG 89063708804

Rick is fysiotherapeut sinds 2002. Van 2002 tot 2005 ervaring opgedaan in Duitsland als fysio- en bedrijfstherapeut, waarna hij in 2005 naar Nederland is teruggekomen.

Van 2005 tot 2007 werkzaam geweest als eerste lijns  fysio-, sporttherapeut  en bedrijfsleider in een fysiotfitnesscentrum in Maasbracht. In 2007 begonnen als zelfstandig praktijkeigenaar in een maatschap in Bocholtz. In december 2013 heeft hij de praktijk in Voerendaal overgenomen van Frans Héman en zijn vrouw Marja.

Als fysiotherapeut staat Rick gedreven, bekwaam en sociaal in zijn vak. Door zijn ruime kijk op zaken en zijn gedreven karakter probeert hij door goede informatie over de klachten te geven, de patiënt inzichtelijk te maken waar de oorzaak ligt en hoe deze op lange termijn, of zelfs voor altijd valt te voorkomen.

Op deze manier probeert hij samen met de patiënt, de klachten zo doelgericht mogelijk te behandelen. Mede door zijn ruime ervaring in de Applied Kinesiologie zijn er al goede resultaten behaald. Deze methodiek beschrijft de functionele neurologische en biomechanische achtergrond van klachten. Door de doelgerichtheid van de behandelwijze en advisering voor langere termijn kunt u SNEL functioneren zonder klachten.

Opleiding

Cursussen

2016
2015
2014
2013
2012
2011
Infyzo draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders